Efter mange års pause, har jeg besluttet at genstarte mit bloggeri.

Genstart?
Start igen

Dengang holdt jeg op fordi, det holdt op med at være sjovt. Det sjove havde været at brydes med designet i wordpress-templaten, og lave det helt specielle, personlige design. Og hvad jeg skulle skrive, havde jeg ikke tænkt så meget over.

Resultatet blev en del vrantne blobs og en del velargumenterede betragtninger i feltet mellem brugervenlighed, kunst, politik og medier. Og så dukkede alle mulige nye ting op. Børn, væg-til-væg-arbejde, den første længere rejse med familien (rejsen var varede ca 100 dage, – et tidsrum der var moderne i 00’erne), Facebook, Twitter, og “ugens sociale medie”.

Nu har jeg så besluttet at give den et skud igen. Både fordi det kan lade sig gøre, jeg selv synes, der er noget at sige, og fordi Torben provokerede mig til det.

Udover at skrive nye artikler, vil jeg hente nogle af de bedre artikler ud af gemmerne, og forskellige andre kanaler jeg har skrevet til, og udgive dem her.

Designet er en template som nogen har lavet. Med det store udbud af templates der er “gode nok” er der, finder jeg, ingen grund til at bruge masser af tid på de sidste 20% mod perfektion. Designet er fint, responsivt og har white-space, hvad kan man mere forlange?

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *