Icons of Computer History
En del af tiden har jeg brugt på en udforskning af klassiske ikoner, som fx. Susan Kares grafiske brugergrænseflade til MacOS’et

Som det fremgår af Parkinsons Lov bruger man den tid, der er til rådighed. Og inden jeg kommer til at bruge hele dagen på at drikke en kop kaffe, eller begynder at lave en pixelkorrekt kopi af et skærmbillede i VGA (= 307200 pixel), vil jeg da reklamere for, at jeg gerne afbryder min ferie for interessante opgaver – uanset omfanget.

Ind til slutningen af juli har jeg råd til at vælge, og jeg behøver ikke “væg-til-væg”-arbejde for at få økonomien til at hænge sammen.

Og hvis ikke der kommer opgaver, må jeg jo fortsætte med at spamme de sociale medier (evt under dæknavne) med rørpladekopier af GUI og digitale klassikere, begynde at udforske 3d-printere og laserskærere og en fantasillion andre ting.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *